Viva-lite 

LOGO VIVATeljes spektrumú fény – mintha a szabadban lenne!

Bár életünk kétharmadát mesterséges megvilágításban éljük le, lényegesen kevesebb figyelmet fordítunk ennek minőségére, mint például a helyes táplálkozásra. Pedig a munka- és életkörülményeinket, közérzetünket, teljesítményünket alapvetően befolyásolhatják a mesterséges megvilágítás paraméterei.

A teljes spektrumú fény

Minden fényforrás elektromágneses hullámokat bocsát ki. Hogy milyen hullámhosszon, azt spektrométerrel határozhatjuk meg. Az emberi szem számára a napfény színképe a legegészségesebb, akkor jó és hatékony egy fényforrás, ha azt a lehető legjobban megközelíti.

Valamennyi olyan munkahelyen tehát, ahol folyamatosan működik a mesterséges megvilágítás, célszerű megfontolni a hagyományos világítótestek  lecserélését teljes spektrumú fényt kibocsátó fényforrásokra.

Miért érdemes Viva-Lite termékeket használni a gyógyszertárakban?

Ahhoz, hogy jól lássunk és jól érezzük magunkat, szükségünk van a fény összes hullám-hosszú összetevőjére. A Viva-lite fényforrások egyenletesen, folytonos spektrumú fényt biztosítanak a felhasználónak, hiszen fényvisszaadásuk a lehető legközelebb van a Napéhoz.

A jobb látás és a jobb közérzet elengedhetetlen feltétele egy gyógyszertár officinájában mind a betegek, mind az ott dolgozó munkatársak számára!

További részletekért keresse munkatársainkat.

 

Tovább a webáruházba »