foto-napelem2016 utolsó hónapjaiban olyan pályázatok kiírása várható, melyek akár 45% vissza nem térítendő támogatás és 45 % hitel igénybevétele mellett, mindössze 10 %-os önrésszel teszik lehetővé a napelemes rendszerek telepítését gyógyszertár - működtető kisvállalkozások számára is.

A Greentechnik  Kft egyedi ajánlata szerint a cég vállalja a jelentkező gyógyszertárak számára a  napelemes  rendszerük díjtalan megtervezését, és ugyancsak ingyenesen elkészíti és menedzseli  pályázatukat is,  a kivitelezésre vonatkozó megbízás esetén.Tekintettel a jelenlegi áram árakra, egy havi 100 ezer Ft-os  áramszámlát fizető patikai vállalkozás egy 22 kW-os napelemes rendszer telepítésével tudja „lenullázni” ezt a költséget. Egy ekkora rendszer kivitelezése hozzávetőlegesen nettó 9.9 mFt-ba kerül, ami a fent említett támogatás igénybe vétele esetén 4.5 mFt vissza nem térítendő támogatást, és ugyanekkora hitelkeret igénybe vételének lehetőségét jelenti. Az önrész ebben az esetben mindössze 990 ezer Ft.

A Greentechnic Kft tevékenységéről,  referenciáiról a www.greentechnic.hu honlapon találhatók részletes információk.

További információk: Tel.:  20/233-3421
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. "> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.