1139 Budapest, Üteg u. 49. - zöld szám: +3680 200-351 - telefon: +361 450-0897 - fax: +361 450-0898 - e-mail cím: patikapack@patikapack.hu

Gyógyszertári eszközök • laboreszközök • felszerelések • csomagoló anyagok
Regisztráció    Bejelentkezés

Rólunk


Az 1995-ben alapított, elsősorban gyógyszeripari marketinggel foglalkozó Press GT Kft. 1998-ban hozta létre PatikaPack részlegét gyógyszertárak, egészségügyi intézmények eszköz-, kellék-, és csomagolóanyag ellátása céljából.

A PatikaPack jelenleg alapvetően a gyógyszertárak tevékenységéhez - főként a magisztrális gyógyszergyártáshoz - biztosítja a szükséges termékeket, melyeket az ország egész területére kiszállítunk. Profilunk fontos része az újonnan nyíló közforgalmú gyógyszertárak felszerelése a 41/2007. (IX.19.) EüM rendelet alapján. A gyógyszertárakon kívül természetesen egyéb vásárlókat is kiszolgálunk, egyéni igényekhez is hozzáigazítva a szolgáltatásainkat.

A PatikaPack által forgalmazott termékek OGYI és OÉTI engedéllyel rendelkeznek. Cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2000 szerinti minőségirányítási rendszer. A PatikaPacktól vásárolt termékek után a gyógyszertáraknak nem kell termékdíjat fizetniük, mert ezt a kötelezettséget átvállaljuk.

A PatikaPack Budapesten saját gépkocsijaival végzi a megrendelt termékek kiszállítását, a vidéki gyógyszertárak részére gyógyszer-nagykereskedő partnerünk közreműködésével juttatjuk el a megrendelt árut.

A PatikaPack által forgalmazott több száz különböző termékről részletes információt talál honlapunk "Termékeink" menüpontjában. Elérhetőségünkről a "Kapcsolat" címszó alatt tájékozódhat.

Jó vásárlást kívánunk!

 

Kiemelt ajánlatok