Zöld szám: +3680 200-351
Telefon: +361 450-0897
patikapack@patikapack.hu
1139 Budapest, Üteg u. 49.

AlpenAir - 99% tiszta oxigén egy palackba zárva


KUTATÁSI EREDMÉNYEK

“A kutatások arra utalnak, hogy szoros kapcsolat van az asztmás tünetek és a stressz között, továbbá hogy a proaktív öngondoskodás javíthatja az asztmás betegek életminőségét. A The British Medical Journalban megjelent cikk szerint az asztmás rohamot követő halálozások legjellemzőbb oka a nem megfelelő oxigénellátás. Ez párosul a The British Thoracic Society nyilatkozatával, miszerint az oxigént kórházi környezetben a súlyos asztmás rohamok elsődleges kezeléseként lehet felhasználni. Gyors és azonnali egészségügyi előnyök mellett bizonyított, hogy az inhalációs oxigén elősegíti a betegek komfortérzetét és jólétét. A személyes használatra biztosított inhalációs oxigén nagyon hasznos lehet az asztmában szenvedők számára, amennyiben napi kiegészítőként használják. Ha a beteg tudja, hogy a saját inhalációs oxigénje a közelben van, az csökkenti a rohamtól való félelem által okozott stresszt és szorongást – melyek olyan érzelmek, amelyek önmagukban is rohamot okozhatnak, ami így ördögi kört okozhat a súlyos asztmában szenvedők számára.”

AZ ASZTMA ÉS AZ OXIGÉN

Az oxigénterápia elengedhetetlen, mivel a hypoxia az asztmás gyermekek halálának legfőbb oka. Az oxigénterápia végezhető orrkanülön vagy maszkon keresztül, bár a légszomjban szenvedő betegek gyakran nem szeretik a maszkokat. Az impulzusoximetria megjelenésével az oxigénterápia könnyen titrálható, hogy a beteg oxigéntelítettsége 92% felett maradjon (terhes vagy szívbetegségben szenvedőknél> 95%).

 

A SZÉPSÉG ÉS AZ OXIGÉN

“Ez a tanulmány mutatja be először, hogy a szépségápolási oxigén belélegzése jelentősen befolyásolhatja a vér oxigéntelítettségét és ezáltal az arcbőr színét, pirosasabb árnyalatot eredményezve. Ezen hatások érdekes lehetőségeket indítanak az egészség és a szépségápolás területén, továbbá a fiatalosabb megjelenés érdekében. Összegzésként elmondható, hogy a jelenlegi tanulmány bemutatja az első bizonyítékot arról, hogy a kiegészítő oxigén belélegzése javíthatja az arcbőr színét egészséges felnőtt nőknél. A könnyű használat és a gyors hatás vonzóbbá teheti az ilyen típusú termékeket azok számára, akik „természetesebb” megjelenésre vágynak, és úgy érzik, hogy szeretnék növelni arcbőrük egészségügyi dimenzióját. A bőrkezelés megközelítései egyre bővülnek, és ez az innovatív kiegészítő is új elemet jelenthet ebben az arzenálban.”

 

Meríts energiát a természetből és kerülj harmóniába önmagaddal! Támogasd szervezeted az oxigén erejével.

https://www.patikapack.hu/termek/AlpenAir-Oxigen-Spray-10L

 Legnépszerűbb termékeink

Orvosi arcmaszk - 50x ESZ/EN14683
25 Ft + Áfa
(bruttó 31.75 Ft )
Raktáron
 db  
INHALÁTOR - Ultrahangos, hordozható
9 800 Ft + Áfa
(bruttó 12 446 Ft )
Raktáron
 db  
Oxigénkoncentrátor - DEDAKJ
132 000 Ft + Áfa
(bruttó 167 640 Ft )
Rendelésre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az újdonságokról!