Zöld szám: +3680 200-351
Telefon: +361 450-0897
patikapack@patikapack.hu
1139 Budapest, Üteg u. 49.

Ilyen egyszerű elbánni az orrdugulással


Sokszor nem is vagyunk tisztában azzal, hogy viszonylag könnyen megszüntethető az a kellemetlenség, amivel élünk. Nem kell szenvedni kell például a megfázás, az orrsövényferdülés vagy esetleg az allergia okozta orrdugulás miatt, sőt a horkolás is viszonylag könnyen enyhíthető. 

Ugye ismerős az a kellemetlen érzés, amikor megfázva arra riadunk fel éjszaka, hogy csontszáraz a szánk, mert az orrdugulás miatt azon keresztül próbáltunk lélegezni? Jobb híján iszunk néhány korty vizet, és tovább küszködünk reggelig. Ráadásul nem „csak” kellemetlenségről van szó, hanem egészségügyi problémáról is. 
Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az orron át történő lélegzés hatékonyabban látja el oxigénnel a vért, egyenletesebb és mélyebb alvást biztosít, valamint a horkolást is csökkenti.

Egy szellemes megoldás: egyszerűbb, mint gondolná

A megoldás a Breath Right légzéskönnyítő orrtapasz, ami az orrcimpák emelésével megnyitja az orrjáratokat és könnyebb légzést, nyugodtabb alvást biztosít. A légzéskönnyítő orrtapasz kitágítja az orrjárat lágy, keskeny szakaszát, ezáltal könnyíti az orrlégzést. A lágy szájpad nehezebben rezeg, a légzéshez kisebb energiára van szükség, a horkolás mérséklődik.


Segít megfázás, allergia, orrsövényferdülés okozta orrdugulás esetén is. 
A tapasz anyaga érzékeny bőrre is használható, tervezésénél anatómiai szempontokat is figyelembe vettek, hogy a lehető legkényelmesebb alvást biztosítsa.

 Legnépszerűbb termékeink

Orvosi arcmaszk, ESZ/EN 14683 - 50x
Rendelésre
AlpenAir oxigén spray - 10 l
4 800 Ft   4 560 Ft + Áfa
(bruttó 5 791 Ft ) -5 %  
Raktáron
 db  
Vizeletes pohár tetővel - 60 ml, 20x
Rendelésre
Faeces tartály, steril, postázható - 60 ml, 1x
449 Ft   427 Ft + Áfa
(bruttó 542 Ft ) -5 %  
Raktáron
 db  

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az újdonságokról!