Zöld szám: +3680 200-351
Telefon: +361 450-0897
patikapack@patikapack.hu
1139 Budapest, Üteg u. 49.
COVID-19 Semlegesítő Antitest Szintmérő (Neutralizáló) Gyorsteszt (WESAIL) 1x

COVID-19 Semlegesítő Antitest Szintmérő (Neutralizáló) Gyorsteszt (WESAIL) 1x

Cikkszám: 60077

Raktáron

Minimális rendelés: 1 darab

Ár: 1 200 Ft   -50 %
Ár: 600 Ft + 5% Áfa (br. 630 Ft )

  db  

Egyedi ajánlat kérése

  Nyomtatás   Megosztás

Termék ismertető

A COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt nem csak azt képes kimutatni, hogy a vakcina felvétele után jelen vannak-e szervezetében a vírus legyőzését szolgáló antitestek, hanem azt is, hogy milyen mértékben. Így könnyen letesztelhető, hogy az akár hónapokkal korábban megkapott oltás, kellő védelmet nyújt-e még az Ön számára. Az antitestek hivatottak ugyanis a vírussal való találkozáskor megakadályozni annak átterjedését a sejtekbe.

Hogyan működik a COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt?

A teszt az ujjbegyből vett vérmintával végezhető el. A csomagban található tesztkazetta vizsgálónyílásába egy cseppnyi vérminta elhelyezése szükséges, amelyet két csepp reagenssel kell felhígítani, mely reagens szintén megtalálható a csomagban. 15 perc elteltével megjelenik az eredmény a tesztkazettán.

A C sávban megjelenő csík, a kontroll csík. A T sávban megjelenő csík pedig a teszt csík, mely csík színének árnyalata mutatja, hogy az Ön szervezetében mekkora mennyiségben vannak jelen antitestek. Ennek beazonosításában a dobozban található színskála segít Önnek.

Fontos, hogy a csomagban található magyar nyelvű használati utasításban leírt lépéseket pontosan kövesse a teszt elvégzése során.

Teszt eredmény szintek a színskála alapján

  • B (csak a kontroll csík jelent meg): nem mutatható ki semlegesítő antitest a szervezetben
  • C7 – C9: alig kimutatható a semlegesítő antitest mennyisége a szervezetben
  • C5 – C6: nagyon kevés a semlegesítő antitest mennyisége a szervezetben
  • C3 – C4: megfelelő mennyiségű a semlegesítő antitest a szervezetben
  • C1 – C2: magas mennyiségű a semlegesítő antitest a szervezetben

COVID-19 teszt színskála

Abban az esetben, ha se a kontroll, se a teszt csík nem jelenik meg, vagy csak a teszt csík jelenik meg (hiszen a kontroll csíknak minden esetbe meg kell jelennie), a teszt eredménytelen. Ez vagy azért lehet, mert a vizsgálati eljárás lépéseit nem követték megfelelően a teszt elvégzése során, vagy maga a kazetta sérült meg. Ilyen esetben célszerű a tesztet megismételni.

Mikor végezzem el a tesztet, hogy a legrelevánsabb eredményt kapjam?

Ha Ön megkapta a koronavírus elleni védőoltást, akkor 7-14 nap szükséges ahhoz, hogy szervezete elkezdje termelni a vírus ellen védelmet biztosító antitesteket. A fertőzésen átesett személyeknél ez még ennél is több időt vehet igénybe. Ezért fontos, hogy a COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorstesztet ne túl korán alkalmazzák, hiszen amíg nem termel a szervezet elegendő antitestet, addig értelemszerűen a teszt sem fogja azt tudni kimutatni.

FONTOS!
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.


Termék jellemzők

Egységcsomag súlya:0.020 gKapcsolódó termékek


Clungene COVID-19 IgG/IgM Antitest GYORSTESZT 1x
1 200 Ft   1 080 Ft + Áfa
(bruttó 1 134 Ft ) -10 %  
Raktáron
 db  

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az újdonságokról!