Zöld szám: +3680 200-351
Telefon: +361 450-0897
patikapack@patikapack.hu
1139 Budapest, Üteg u. 49.
Covid-19 Antigén Gyorsteszt (CLUNGENE ANTIGEN) 25x

Covid-19 Antigén Gyorsteszt (CLUNGENE ANTIGEN) 25x

Cikkszám: 20078

Raktáron

Minimális rendelés: 25 darab

Ár: 400 Ft   -5 %
Ár: 380 Ft + 5% Áfa (br. 399 Ft )

  db  

Egyedi ajánlat kérése

  Nyomtatás   Megosztás

Termék ismertető

LEJÁRAT: 2024.06.

A Gyártó garantálja, hogy a termékük a COVID-19 Antigen Rapid Test Cassette (Nasal swab) megfelelő az OMIKRON variáns kimutatására is. Részletekért Ide Kattintson!


Termékünk szerepel a Európai Unió által hivatalosan ajánlott és elfogadott Covid-19 Antigén tesztjeinek listáján! Részletekért Ide Kattintson!

Minden tesztkazettához külön puffer folyadék (25 db összesen) tartozik!

A csomag nem megbontható így a minimálisan rendelhető mennyiség 25 darab teszt, ami 1 doboz.

Amennyiben több mint 625 db (25 doboz) tesztet kíván vásárolni, kérem forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségen: patikapack@patikapack.hu

A COVID-19 Antigén Gyorsteszt Kazetta képzett egészségügyi személyzet által használandó, akiket konkrétan eligazítottak és kiképeztek az in vitro diagnosztikai eljárásokra! Az antigén tesztünk az orrban és garatban lévő vírus jelenlétét vizsgálja. Ezért csak professzinális felhasználás engedélyezett, olyan magánszemélyek önkormányzatok, cégek, vállalkozások vagy egyesületek számára, akik biztosítani tudják a megfelelő személyzetet.

A PCR tesztelés számának rendkívüli növekedése miatt a procedúra egyre több időt vesz igénybe, erre kínálunk megoldást a hasonló mintavételi eljárással történő, de jóval egyszerűbb és gyorsabb (15 perces) eredményt produkáló antigén gyorstesztünkkel olyan nagy létszámmal dolgozó cégek részére akik saját hatáskörben /üzem orvos, ápoló…stb/ el tudják végezni munkatársaik hatékony és gyors szűrését!
Az antigén tesztünk az orrban és garatban lévő vírus jelenlétét vizsgálja a leírásban szereplő módszerrel, sokkal nagyobb hatékonysággal mint a piacon lévő antitest vértesztek. Jelenleg ezzel az eljárással készült gyorstesztek a legmegbízhatóbbak a vírus adott pillanatban történő kimutatására.
A pozitív eredményt javasolt PCR vizsgálattal megerősíteni. 

A Covid-19 Antigén Gyorsteszt (CLUNGENE RAPID ANTIGEN) csomag nem megbontható így a minimálisan rendelhető mennyiség 25 darab teszt, ami 1 doboz.

Egy doboz tartalma:

 • 25 személy vizsgálatára alkalmas tesztkazettát 
 • 25 db puffer folyadékot
 • 25 db mintavevő pálcát
 • 25 db műanyag kémcsövet és cseppentő kupakot tartalmaz

Nem lehet elégszer hangoztatni az Antigén fontosságát, mivel az antigén gyorsteszttel lehet a korai szakaszban (fertőzést követő első hét) felismerni a Covid-19 fehérjéit a szervezetünkben. A fertőzést követő első pár napban a legtöbb esetben nem észlelünk jelentős tüneteket. Ebben a szakaszban még időben meg lehet kezdeni a kezelést, ezáltal enyhébb lefolyású lehet a fertőzés, ugyanúgy, mint minden korai fázisban kezelt betegség esetében.

Az antigén fontosságát egyre előrébb sorolja a WHO is, fontosságát rangsorolva már-már a PCR tesztel vetekszik és bizonyos szempontokat figyelembe véve sokoldalúbb, az árát tekintve verhetetlen.

Néhány pozitívum az antigén mellett:

 • A tesztelést akár az üzemorvos is elvégezheti
 • Az eredményre alig 15 percet kell várni
 • Jelentősen költséghatékonyabb, mint a PCR-teszt
 • Már a fertőzés korai szakaszában megbízható eredményhez juthat
 • Tömeges tesztelésnél könnyen alkalmazható

Kérjük fontolja meg, hogy Ön szeretné-e alkalmazni cégénél ezt a kiváló terméket, amivel elejét veheti egy gócpont kialakulásának és nagyban hozzájárulhat a covid-19 elleni harchoz.

FIGYELMEZTETÉS:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

 

A SARS-CoV-2 vírusról. (Koronavírus) 

A feltételezések szerint az eredetileg csak állatok közt terjedő (SARS-CoV-2 nevű) vírus valahogyan átlépte a fajok közti korlátokat és emberre is átterjedt. A vírus tényleges eredete jelenleg ismeretlen, de a 2019 decemberi esetek megjelenése óta úgy tűnik főként csak emberről-emberre terjed. Tehát a vírus terjesztésében úgy tűnik állati közvetítők nem vesznek részt. Az első tanulmányt, amelyben 41 igazoltan COVID-19-ben szenvedő beteg esetéről számoltak be, 2020 januárjában publikálták a The Lancet folyóiratban. E tanulmányban a betegség megjelenésének időpontját 2019 decembereként jelölték meg. A WHO hivatalos publikációjában a betegség legelső megjelenésének dátumát 2019 december 8-ra tette. Később megjelent tanulmányokban az elsőként Kínában észlelt esetek dátumai közt a 2019. november 17-i dátum is megjelent, miután a szakértők úgy vélték, hogy utólag megtalálták a feltételezett „első” fertőzött egyént.

Az elnevezésben a „CO” a korona, a „VI” a vírus, a „D” a betegséget (disease) jelöli, a „19” pedig a megjelenés évére utal. Az Egészségügyi Világszervezet 2020. februárjában a SARS-CoV-2 nevet javasolta a vírus megnevezéseként.

Tünetek
A COVID–19 megbetegedés ismertebb tünetei: láz, orrfolyás, fáradtság, száraz köhögés, légszomj. Európában egyre többen számoltak be a szagló- és ízlelőképesség teljes vagy részleges elvesztéséről a betegség során. A betegség súlyosabb tünetekkel történő megjelenése, illetve a magasabb halálozás kockázata az idősebbek (50 és 60 éves betegek) és a krónikus betegségekkel küzdők esetében nagyobb, illetve legmagasabb a 70-évnél idősebb betegek esetében. Az új koronavírus súlyos szövődménye a Novel Coronavirus-Infected Pneumonia (NCIP) tünetei más típusú tüdőgyulladásokhoz nagyon hasonlóak: magas láz, száraz, köpetürítéssel nem járó köhögés, légzési nehézségek, izomfájdalmak, fáradékonyság.

Lappangási idő

A COVID–19 betegséget okozó koronavírus vírusfertőzés inkubációs ideje (a tünetek kialakulásától a tünetek kifejlődéséig eltelt idő) becslések szerint 2 és 14 nap között jelentették, a következő források alapján:

 • Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a SARS-CoV-2 vírus inkubációs periódusáról 2 és 10 nap között számolt be.
 • A Kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság (NHC) becslése szerint az inkubációs periódus 10–14 nap.
 • Az Egyesült Államok CDC-je szerint a SARS-CoV-2 vírus inkubációs periódusa 2 és 14 nap között lesz.

Vállakozások, figyelem!

A vállalati élet újraindításának és a folyamatos működés fenntartásának egyik eszköze lehet a védettséggel bíró személyek azonosítása.

Hozzon felelős és tudatos döntést a vállalkozása jövője és alkalmazottai egészsége érdekében!

OGYÉI- engedély

OGYÉI Nyilvántartási szám:  HU/CA01/70897/20


Termékspecifikációk, leírások

termekismerteto.pdf


Termék jellemzők

Egységcsomag súlya:0.600 gKapcsolódó termékek


Covid-19 IgG/IgM ANTITEST Gyorsteszt 25x
400 Ft   160 Ft + Áfa
(bruttó 168 Ft ) -60 %  
Raktáron
 db  
COVID-19 Amonmed - Egylépéses Antigén Nyalókás Önteszt 1x
1 000 Ft   800 Ft + Áfa
(bruttó 840 Ft ) -20 %  
Raktáron
 db  
Clungene COVID-19 IgG/IgM Antitest GYORSTESZT 1x
1 200 Ft   1 080 Ft + Áfa
(bruttó 1 134 Ft ) -10 %  
Raktáron
 db  
COVID-19 AntiGen WESAIL SELF-TEST (ÖNTESZT) 1x
1 400 Ft   1 260 Ft + Áfa
(bruttó 1 323 Ft ) -10 %  
Raktáron
 db  

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az újdonságokról!