1139 Budapest, Üteg u. 49. - zöld szám: +3680 200-351 - telefon: +361 450-0897 - fax: +361 450-0898 - e-mail cím: patikapack@patikapack.hu
Patikapack Kft.
Patikapack Kft. Patikapack Kft.
Műk. eng. sz.: 11869/2021/1/13

Singclean COVID-19 IgG/IgM Antitest GYORSTESZT

Singclean COVID-19 IgG/IgM Antitest GYORSTESZT
Cikkszám: 30327

Minimális rendelés: 1 darab

Ár: 2 900 Ft   -5 %
Ár: 2 755 Ft + 5% Áfa (br. 2 893 Ft )

Megrendelni kívánt mennyiség:

Nincs készleten

Egyedi ajánlat kérése

Nyomtatás Megosztás

Termék jellemzők

Egységcsomag súlya:0.100 g


Termék ismertető

1 Darabos kiszerelésű Covid-19 Antitest Gyorsteszt
Amennyiben több mint 50 db tesztet kíván vásárolni, kérem forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségen: patikapack@patikapack.hu


Alkalmas arra is, hogy hónapokra visszamenőleg kimutassa, hogy az adott személy korábban átesett már a Covid-19 fertőzésen.

Leírás:

A teszt elvégzéséhez és kiértékeléséhez egészségügyi személyzet szükséges. Javasoljuk, hogy a teszt kiértékelését a lehetséges keresztreakciók miatt orvosi konzultáció kísérje! Kérjük figyelmesen olvassák el a használati útmutatót! A teszt elvégzéséhez szükséges szakszemélyzet biztosítása a vevő felelőssége.

Termékünk, a koronavírus (2019-nCoV, COVID-19) ellen termelődött IgG és IgM antitestek kimutatására szolgáló gyorsteszt, amely ujjbegy szúrással vett vérmintával végezhető el.

Validált, IVD CE jeles, regisztrált termék. 

A teszt megfelelő a koronavírus fertőzés miatt szervezetben termelődő antitest kimutatására, aminek a termelődése a fertőzést követő 5-6 nap után kezdődhet meg, de ez egyénenként eltérhet. A lappangási idő akár a 14 napot is elérheti, ezért ajánljuk a teszt többszöri megismétlését rövid időn belül. Így megrendelés esetén tesztelendő személyenként 2-3 db tesztet ajánlunk vásárolni

Fontosságát tekintve rögtön az antigén után lehet sorolni. Egymást kiegészítve a leghatékonyabb a két teszt. A vérteszttel azt is megtudhatjuk, hogy már átestünk-e betegségen vagy az oltást követően annak rendje és módja szerint kialakultak-e megfelelő mennyiségben az antitestek a szervezetünkben, ezt mindenképp megnyugtató látni.

Ennek a tesztnek a használata is ajánlott időről időre mert jelenleg nincs pontos tudományos időintervallum, hogy a különböző vakcinák által kiváltott antitestek mennyi ideig vannak jelen a szervezetünkben.

A tesztcsomag tartalma:

  • 1 db tesztkazetta 
  • 1 db cseppentő, 
  • 1 db a teszt elvégzéséhez szükséges puffer folyadék
  • 1 tű 
  • 1 alkoholos törlő 
  •  műanyag tasakok
  • használati utasítás 

Tudnivalók, engedélyek:

A cégünk által forgalmazott szerológiai gyorsteszt rendelkezik EU megfelelőségi nyilatkozattal, regisztrált az Európai Unió-ban többek között az orvostechnikai eszközök regisztrációjára szolgáló EUDAMED-ben. Valamint azt az OGYÉI is nyilvántartásba vette. 

OGYÉI- engedély

OGYÉI HU/CA01/13082/21

FIGYELMEZTETÉS:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Felhasználás szabályozása   

A terméket csak egészségügyi képesítéssel rendelkező személy használhatja!           A nem szakember általi használat nem biztonságos.

A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra!

Magyar nyelvű használati útmutató minden teszthez mellékelve. A teszt a hozzá mellékelt magyar nyelvű használati útmutató alapján egészségügyi szakszemélyzet által külön képzés nélkül felhasználható.

A SARS-CoV-2 vírusról. (Koronavírus) 

A feltételezések szerint az eredetileg csak állatok közt terjedő (SARS-CoV-2 nevű) vírus valahogyan átlépte a fajok közti korlátokat és emberre is átterjedt. A vírus tényleges eredete jelenleg ismeretlen, de a 2019 decemberi esetek megjelenése óta úgy tűnik főként csak emberről-emberre terjed. Tehát a vírus terjesztésében úgy tűnik állati közvetítők nem vesznek részt. Az első tanulmányt, amelyben 41 igazoltan COVID-19-ben szenvedő beteg esetéről számoltak be, 2020 januárjában publikálták a The Lancet folyóiratban. E tanulmányban a betegség megjelenésének időpontját 2019 decembereként jelölték meg. A WHO hivatalos publikációjában a betegség legelső megjelenésének dátumát 2019 december 8-ra tette. Később megjelent tanulmányokban az elsőként Kínában észlelt esetek dátumai közt a 2019. november 17-i dátum is megjelent, miután a szakértők úgy vélték, hogy utólag megtalálták a feltételezett „első” fertőzött egyént.

Az elnevezésben a „CO” a korona, a „VI” a vírus, a „D” a betegséget (disease) jelöli, a „19” pedig a megjelenés évére utal. Az Egészségügyi Világszervezet 2020. februárjában a SARS-CoV-2 nevet javasolta a vírus megnevezéseként.

Tünetek
A COVID–19 megbetegedés ismertebb tünetei: láz, orrfolyás, fáradtság, száraz köhögés, légszomj. Európában egyre többen számoltak be a szagló- és ízlelőképesség teljes vagy részleges elvesztéséről a betegség során. A betegség súlyosabb tünetekkel történő megjelenése, illetve a magasabb halálozás kockázata az idősebbek (50 és 60 éves betegek) és a krónikus betegségekkel küzdők esetében nagyobb, illetve legmagasabb a 70-évnél idősebb betegek esetében. Az új koronavírus súlyos szövődménye a Novel Coronavirus-Infected Pneumonia (NCIP) tünetei más típusú tüdőgyulladásokhoz nagyon hasonlóak: magas láz, száraz, köpetürítéssel nem járó köhögés, légzési nehézségek, izomfájdalmak, fáradékonyság.

Lappangási idő

A COVID–19 betegséget okozó koronavírus vírusfertőzés inkubációs ideje (a tünetek kialakulásától a tünetek kifejlődéséig eltelt idő) becslések szerint 2 és 14 nap között jelentették, a következő források alapján:

  • Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a SARS-CoV-2 vírus inkubációs periódusáról 2 és 10 nap között számolt be.
  • A Kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság (NHC) becslése szerint az inkubációs periódus 10–14 nap.
  • Az Egyesült Államok CDC-je szerint a SARS-CoV-2 vírus inkubációs periódusa 2 és 14 nap között lesz.

Vállakozások, figyelem!

A vállalati élet újraindításának és a folyamatos működés fenntartásának egyik eszköze lehet a védettséggel bíró személyek azonosítása.

Hozzon felelős és tudatos döntést a vállalkozása jövője és alkalmazottai egészsége érdekében!
SingClean Antibody igm/igg Rapid TestKapcsolódó termékek